Het is altijd vervelend wanneer de zool van je schoen loslaat. Gelukkig biedt Bison Max Repair Power de perfecte oplossing voor dit probleem. Met deze krachtige lijm kan je snel en eenvoudig de losse zool van je schoen repareren, zelfs onder extreme omstandigheden. Hier is een stapsgewijze handleiding om jouw schoenzolen te lijmen met behulp van Bison Max Repair Power.

Wat heb je nodig?

1 tube Bison Max Repair Power

Stappenplan voor het lijmen van schoenzolen


Stap 1: Voorbereiding van de te lijmen vlakken.
Zorg ervoor dat de te repareren delen schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Ruw het oppervlak licht op en ontvet het grondig voordat je de lijm aanbrengt.

Stap 2: Aanbrengen van de lijm.
Breng een niet al te dunne laag lijm aan tijdens het schoenzool lijmen. Zorg ervoor dat de lijm gelijkmatig is verdeeld en de te lijmen delen goed bedekt.

Stap 3: Correcties en droging.
Bison Max Repair Power biedt de mogelijkheid om correcties aan te brengen binnen 5 minuten na het aanbrengen van de lijm. De maximale eindsterkte van de reparatie wordt bereikt binnen 24 uur. Zorg ervoor dat de gelijmde delen niet worden verplaatst tijdens het droogproces om een sterke hechting te garanderen.

Handige tips

  • Als de dop vastzit, houd deze dan onder warm water om deze gemakkelijker te openen.

  • Laat na gebruik wat lijm uit de tube komen voordat je de dop er weer op draait om te voorkomen dat de lijm uithardt in de opening.

  • Verwijder eventuele lijmresten direct met Bison Ontvetter.

Bewaren van Bison Max Repair Power

Bewaar de tube goed afgesloten op een droge, koele en vorstvrije plaats. De houdbaarheid is minimaal 24 maanden, maar na opening is de lijm beperkt houdbaar.

Met deze eenvoudige stappen en handige tips kan je snel en effectief je kapotte schoenzolen repareren met Bison Max Repair Power. Zo kan je jouw favoriete schoenen weer dragen zonder je zorgen te maken over een losse zool!